Färgat håret

Ja som rubriken antyder har ingenting mer spännande än att jag har färgat håret hänt idag.. Jag hade massa planer när jag vaknade imorse, jag skulle in till centrum och klippa mig, köpa kläder, färga håret fixa mig och sen dra till sala. Men det slutade med att jag bara med nöd och neppe orkade färga håret... jaja. Och håret blev inte ens bra. Usch... Men jaja det går ju att färga om. Men nu ska jag klä på mig och dra och käka på donken. :)

...

Hej på er, för mig har det inte hänt någt speciellt. Jag har jobbat och varit sjuk, så.. Men har därimot läst om de tragiska massakerna i norge, mina tankar går till de drabbade. Och även läst att Amy Winehouse dog i lördags. Verkligen tragiskt, mina tankar går till hennes anhöriga och vänner.

Bara en grej om dett förra..

JO ville bara skjuta in att det var inte meningen att det skulle bli ett så stort tommrum i det förra inlägget.. Sorry! :D vet inte vad som hände ;P <3

Im ALIVE!

Hahaha, jag är urusel på att uppdatera min blogg, hade faktist glömt bort att jag hade en till ungefär för en halvtimme sen. Men nu ska det banne mig bli bättring!  :)
MEn var gör man, Klockan är en minut i 5 på morgonen och jag borde verkligen sova, för jag hade tänkt gå upp tidigt imorgon och dra till stan och fixa lite grejer ;) men mer om just DET imorgon.
Men vad var det jag pratade om? Jo just ja, sömn. JAg kan därimot inte somna ( jag har en störd dygnsrytm, och det trotts att jag jobbar dagtid i veckorna) men medans jag ändå bara sitter här så kan jag ju berätta att sen sist, har jag hunnit gå mina tre år på ösby, tagit studenten, varit arbetslös, gått hos arbetsförmedlingen. skaffat jobbcoutch och fått mitt nuvarande jobb ( dom behöver mig inte så läng. Jag är typ sommarvikarie ((?))... ) Som sagt så borde jag sova, men när har jag någonsin gjort det jag borde? Jag funderar faktiskt på att ta en nattpromenad. NEJ, ingen nattpromenad, sova. Nu. (Kommer inte att hända, men endå) Men skulle bara posta detta lite ovärda inlägg. bjuder ( om det funkar) på en av mina personliga favorit låtar ( för tillfället) tycker den är gullig och uppiggande :)
Love U <3

http://www.youtube.com/watch?v=wTnwjlDhAY4






RSS 2.0