Ispinne

Hallå, första dagen tillbaka i skolan idag, och som "Välkomns present" upptäckte jag att mitt internatrum var iskallt! Det är som en frysbox här inne, så jag drog på elementet på hösta effekt vid lunch för att försöka få upp värmen i rummet.
Min dag:
Gick upp 04.45 och hoppade in i duschen, åt fruckost och sminkade mig. Sen packade jag det jag inte packat. Gå till tåget, tåget är försenat så jag fick stå och frysa i typ 10 min innan tåget kom, sen åkte vi sakta men säkert mot västerås, byta tåg, det tåget var också försenat...(-.-') in till Sala hoppa få bussen, gå till internatet och lämna all packning och hämta böcker. Sen hade jag Akvardestik* ( vet inte hu det stavas) ((*Läran om fiskar)), sen hade vi Fika, sen var det Sällskapsdjur B. Efter det så hade vi lunch och då var det bara att börja tagga för att frysa i tre timmar, för efter lunch hade jag trav, och jag hade väldigt lite lust att köra i 20 min...

Nu har jag slutat och bytit om, sitter och stör mig på den sega uppkopplingen, ska käka <3

Sista dagen på lovet

Idag är sista dagen på mitt jullov. Är inte pigg på att åka till skolan, menmen. Jag och Emilia sitter och äter rostade mackor och dricker Fanta Citrus. Orkar inte skriva nå mer nu.
//


RSS 2.0